H E R R E G U D ! ! ! !

go kväll mina söta läsare och monster!
hmm har en allmän fråga till er som läser min blogg , det är inte många men det är mellan 10-15 st varje dag.. så nu vill jag har ett svar av er på min fråga!

Upplever ni min blogg som ett rop på hjlälp?

Funderar på att sluta blogga om mina känslor helt o hållet och bara blogga om det ytliga , fester , sambo livet inge alls om vad jag känner o hur det känns. Har i 2 dagar fått försvara mig och ska jag vara helt ärlig så kan jag inte bry mig mindre! En människa om ja inte träffat på nja vad e det ca1-2,5 år kanske kan heeelt plötsligt lägga så mkt energi på vad ja nämnt i denna jävla blogg..

Min blogg är till för allmänheten och jag väljer helt o hållet själv om vad jag ska skriva om ?? har jag fel??


Hmm!
Ikväll då har haft det mysigt med lilla syster Emma och en kompis till oss JImmy på middag vi åt potatisgratäng o fläskfile o drack en himmla massa påskmust.. Heeelt galet gott det är när man är seg :)

eftersom jag inte kan skriva om känslor just nu för då gör jag fel tydligen så kan ja berätta om hur kvällen var med min anhöriga!


Rock on!

Jag kan inte med ord beskriva hur mkt jag älskar livet just nu!

Henke sötnos love u 4 ever.. pirr i magen helt underbart !


oj oj

shiit så slarvig ja är när det gäller att blogga!
hmm har haft det himmla bra iaf med lite jobbiga perioder , men det är bara att kämpa på vidare tycker jag!

Jag är så himmla glad för det jag har nu , men som sagt vi har mkt att jobba på MEN den som ger upp är en förlorare! Kommer man över dessa perioder som varit kan det inte bli annat än posetivt.

jag har funderat mkt på min anhörig den senaste tiden , vet inte riktigt varför men min anhörig ringde min syster när jag satt brevid o snackade med min syster som inge alls.. Ändå viste min anhörig att jag var i närheten o frågade inte äns efter att få växla några ord med mig! Vist jag kan säga "kan inte bry mig mindre" men på ngt sätt vill jag bara sätta mig ner o banka in i huvet på den människan vad som gäller ....... FAAAN vuxna människa!!!!!!!! jag blir nästan lite frustrerad!!!!!!! GRRR!!

Bor numera i Runna med min underbaraste och jag måste nog säga att jag aldrig sätt så mycket poliser i kungsör som det varit är till o från.


Hmm nu till det fina..

på midsommar ska vi förlova oss :) <3




Den underbara kärleken vi delar varje dag!
Vist alla har sina perioder men vi måste faaaan kämpa och vi har det bra nu!